etw

9911 Business

Just another SeoBureau site

Het doel van Defibrillators Vlaanderen is om u te helpen een leven te redden door middel van boeiende educatieve eerstehulptraining en de levering van defibrillators en eerstehulpkits. Een hartstilstand kan iedereen overkomen, en een defibrillator bij de hand hebben in uw werkplaats of buurthuis kan het verschil betekenen tussen leven en dood. Ons AEDĀ  assortiment automatische externe defibrillatoren biedt zekerheid en gemoedsrust in de wetenschap dat een betrouwbaar middel om een leven te redden binnen handbereik kan zijn. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en te onderhouden en kunnen een leven redden voordat de ambulance arriveert. Bent u voorbereid?

Koop online een defibrillator voor uw werkplek

Elk jaar erkennen meer bedrijven het belang van defibrillatoren op de werkplek. De Belgische wetgeving inzake gezondheid en veiligheid op het werk schrijft voor dat eerstehulpvoorzieningen geschikt en toereikend moeten zijn voor het soort werk en de aard van de werkplek. Op een werkplek waar een voorzienbaar risico van plotselinge hartstilstand bestaat, zoals een kliniek, ziekenhuis of andere medische faciliteit, wordt een defibrillator over het algemeen als een standaarduitrusting beschouwd. Het kan ook raadzaam zijn in professionele gezondheids- en fitnessfaciliteiten, en op werkplekken waar een aanzienlijk risico op elektrocutie bestaat. Bij Defibrillators Vlaanderen kunt u snel en eenvoudig online een defibrillator kopen. Wij kunnen u helpen bij het kopen van een defibrillator in Vlaanderen die geschikt is voor uw situatie.

Een defibrillator leren gebruiken

Deze innovatieve technologie is een integraal onderdeel van de medische spoedbehandeling. Er zijn verschillende soorten defibrillators en ze werken op verschillende manieren, maar alle AEDS zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn door onervaren burgers. De modernste versies hebben eenvoudige visuele en audiocommando’s die de bediening eenvoudig en ongecompliceerd maken. U hebt geen opleiding nodig om een AED te gebruiken, maar een EHBO-training zal uw vertrouwen vergroten. De meeste huidige eerstehulpopleidingen omvatten standaard een opleiding over defibrillatoren (of AED’s). Om te leren hoe u een leven redt met behulp van reanimatie en een defibrillator of AED (Automatische Externe Defibrillator), kunt u onze opleidingen bekijken. Een AED kopen, kijk dan eens bij AED masters.

Erkend leverancier van LifeVac-producten

Meer dan 3 miljoen Belgen zijn bijzonder gevoelig voor verstikking, en meer dan de helft van de ziekenhuisopnames door verstikking door voedsel betreft verstikkingsincidenten. LifeVac is het medische hulpmiddel tegen verstikking waarvan bewezen is dat het levens redt. Het product is voorzien van een gepatenteerd ventiel dat voorkomt dat lucht door het masker naar buiten stroomt of dat voedsel of voorwerpen naar beneden worden geduwd, waardoor een eenrichtingsaanzuiging ontstaat die het vastzittende voedsel of voorwerp verwijdert. LifeVac wordt volledig geleverd met een masker voor volwassenen, een masker voor kinderen en een oefenmasker. Het is veilig, effectief en draagbaar, en geschikt voor gebruik door ouders, verzorgers en zorgverleners. Bekijk hier de reeks LifeVac-producten die online beschikbaar zijn.